fbpx

30 dagars bytesrätt

Säkra betalningssätt

Kontakta oss

Leverans till hela världen

Nöjdhetsgaranti

F.A.Q & Kontaktinformation

F.A.Q

Motiv & Design

Tullsnok.se designar och väljer ut motiven på de produkter som presenteras på tullsnok.se. Tryck, leverans och betalningar sköts av vår partner Spreadshirt i Tyskland. Själva shoppen drivs från en plattform levererad av Spreadshirt.

Lager & Leveranser

Tryck, leverans och betalningar sköts av vår partner Spreadshirt i Tyskland. Själva shoppen drivs från en plattform levererad av Spreadshirt.

Spreadshirt tar hand om all lagerhantering, produktion, leverans, betalning, kundtjänst och andra funktioner som är nödvändiga för att driva en e-butik.

Spreadshirt lanserades 2002 och finns idag i både Europa och USA. Spreadshirt är specialister inom online-handel, de är prisbelönta och ett av de mest framgångsrika Internetföretagen.

Beställning, leverans & returfrågor

Kontakta Spreadshirt direkt om du har frågor angående din beställning eller vill returnera någon vara: info@spreadshirt.net

Leverans & betalningsvillkor

För leverans- och betalningsvillkor se Villkor längst ner på produktsidorna.

Varför heter sidan Tullsnok

Namnet kommer egentligen från de första tröjorna vi gjorde.

Tullsnok är ett hånfullt smeknamn på kustbevakare (från allra första början tullare förstås) och vår första tröja var:
Kustbevakningen – Skärgårdens lapplisor!

Frågor om våra motiv

Har du frågor eller synpunkter på våra motiv, onlinebutik eller dess innehåll, är du alltid välkommen att kontakta oss på info@tullsnok.se

Storlekar

Var noggrann när du väljer storlek. Läs beskrivningen av plagget innan du väljer storlek. På vissa varor står det tex Slim fit, och då kan du räkna med att det är en smalare modell.

Längst ner i beställningsformuläret finns en storleksbeskrivning. Läs igenom denna innan du beställer, för att försäkra er om rätt storlek/passform.

Färger

Tänk på att du har själv möjlighet till att välja färg på kläderna du köper av oss.

Din säkerhet

Tullsnok.se använder sig av en av världens bästa butiksplattformar, nämligen Spreadshirt.

Handla säkert med SSL-kryptering: Dina personuppgifter överförs endast SSL-krypterade, så att tredje part inte kan komma åt dem. Som etablerad och pålitlig leverantör ordnar Spreadshirt så
att betalningen utförs på ett säkert och tillförlitligt sätt.

Dataskydd

Spreadshirt använder inte kunduppgifter i marknadsföringssyfte, om du inte uttryckligen har gett ditt samtycke till det. Detta samtycke kan du när som helst ta tillbaka. Information som behövs för att genomföra affären sparas och överförs inom ramen för beställningen till eventuella inblandade företag. Alla personuppgifter behandlas naturligtvis konfidentiellt.

Kontakta oss

info@tullsnok.se

Frågor om beställningar och leveranser görs till:

info@spreadshirt.net

Följ oss

Följ oss

Följ oss på Facebook för senaste nytt

Pin It on Pinterest

Share This